DENİZLİ / TAVAS - Hakimiyet İlkokulu

Şbt

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi "Sabır" değerimiz ile ilgili öğrencilerimizin yaptıkları sunum ve etkinliklerden bazı kareler...Tüm emekleri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Anadolu Masalları İlçe Koordinatörümüz Sayın Burak Tekkoyun anasınıflarımızı ziyaret etmiş ve Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamındaki "Kültürel Ögeler İçeren İçeriklerin Hazırlanması" kazanımımıza yönelik öğrencilerimize Anadolu masalları anlatıp drama çalışmasına öğrencilerimizin katılımını sağlamıştır. Tüm emeklerinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Velilerimizle aile içi iletişim becerilerini arttırmak amacıyla anne baba tutumları ve iletişim becerilerine yönelik ebeveyn atölyemizi gerçekleştirdik.  Atölyemizi velilerimiz ile sen dili ifadelerini ben dili ifadelerine çevirerek tamamladık. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz bugün heyecanla karnelerini alarak tatile başladılar. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz

Ock

Anasınıfı/C Şubesi öğrencileri meslek gruplarını tanıma kazanımı kapsamında erkek kuaförünü ziyaret ettiler. Meslekle ilgili bilgi edinip gözlem yaptılar

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma kazanımına yönelik İngilizce Öğretmeni ve Şair Fatma KULAÇ ILGAZ'ı Anasınıfı/B ve Anasınıfı/C öğrencilerimiz okulumuza davet ettiler. Davetimize katılarak şiirlerinden öğrencilerimize okumalar yapan ve bilgiler veren kıymetli şairimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ocak ayı içerisinde geleneksel çocuk oyunları kapsamında "köşe kapmaca", "mendil kapmaca", "seksek", "tombik", "yağ satarım bal satarım" vb. oyunları oynadılar. Çocukları sınıf ortamı dışında geleneksel  oyunlarımızla buluşturmak için hazırlanan "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Klavuzu"ndan faydalanılarak faaliyetler uygulanmıştır. Tüm katılımlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Çocuk Kitabı Yazarı ve Editör Ceren ATMACA okulumuzu ziyaret ederek Anasınıfı/A şubesine kitabını okumuş ve bizler için imzalamıştır. Sosyal sorumluluk olarak da lösemi farkındalığı üzerinde duran ve bizleri de bu konuyla ilgili bilgilendiren yazarımız Ceren ATMACA'ya değerli katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi aile buluşmaları etkinlikleri kapsamında Anasınıfı/C şubesi öğrencilerimize anneleri "Kırmızı Başlıklı Kız" masalını canlandırdılar. Tüm emekleri ve katılımları için teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması"nda yeteneklerini sergileyerek dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Aralık ayı değerimiz olan yardımseverliğin önemini kavramak ve işlemek amacıyla "Özel Nikfer Yaşlı Bakım ve Huzur Evi"ni ziyaret ettik. Bizleri kabul eden tüm büyüklerimize saygılarımızı sunuyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediğimiz afiş ve sözlük yarışmalarında yeteneklerini sergileyerek dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım 1928 Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür. Bu sebeple her yıl 24 Kasım gününü Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygıyla anıyor ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. Yılında sonsuz saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ilerlemeye devam ediyoruz.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası Programımızda emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.